Ugrás a tartalomhoz


112norbi

Csatlakozott: 2012. dec 22.
Offline Aktivitás: 2012. dec 26. 15:11
-----

Hozzászólásaim

Témában: Társalgó szoba

2012. dec 23. - 08:07

Szerintem ő az első verzióra gondolt még XD a 2-est kár várni még 1 évig


Igen, én még az első verzióra gondoltam, nem is tudtam, hogy van (lesz) második is! :-) A Bus Driver nevű játékot megtaláltam a boltban, de nem tudom, hogy abban is megoldhatóak-e a buszok és pályák cseréje?! Nézzétek el nekem, hogy "hülyeségeket" kérdezek, de csak mostanában kezdett foglalkoztatni a számitógépes szimulátorok keresgélése.

Témában: Társalgó szoba

2012. dec 22. - 19:35

Sziasztok!
Új vagyok még a szimulátoros játékok világában, mert eddig nem vlt alkalmas gépem amivel játszani tudnék. Most rátaláltam ezekre a játékokra és nagyon megjött a kedvem hozzá! Apám közel 30 évig volt buszvezető ennek köszönhetően már 14-15 évesen vezethettem a buszát, először a végállomásokon, de egy két alkalommal garázsmenetben éjszaka a közúton is (persze ez titok, bár már elévült) :D/>/> Később én is megszereztem a jogosítványt buszra, de más pályát választottam, de szivesen vezetnék buszt még ha csak virtuálisan is! :-)

Segítségeteket szeretném kérni, hogy hol tudnám letölteni ezt a játékot, mert peróbáltam megvenni, de már a boltokban nem kapható! :-(
Elsősorban oylan érdekelne, ahol magyar buszokkal, magyar útvonalon tudnék közlekedni! Láttam a salgótarjáni pályaudvart és Nógrád Volános buszokat hát megmondom őszintén kirázott a hideg...:-) Nagyon szeretnék egy virtuális járatot onnan elvinni! :-)

Ha tudtok segíteni a játék megszerzésében azt nagyon megköszönném!

(ami még érdekelne szintén szimulátor az a BVE metró és a MSTS vonat szimulátor!)